PIZZERIA LUDVIKA

På Snöåvägen 61, nära campingplatsen, ligger pizza- och kebabrestaurangen Pizzeria Ludvika . Här erbjuds våra gäster hög kvalité, stora valmöjligheter och god service.

I mars 1996 öppnades Pizzeria Ludvika som drivs av Erdogan Mavi. Erdogan har tidigare jobbat på liknande restauranger i Uppsala och har en stor erfarenhet av att driva restauranger.

Förutom Erdogan Mavi arbetar även Sihali Kirik på pizzerian och han berättar att de trivs tillsammans och tycker att det är roligt att jobba på Pizzeria Ludvika. 

Erdogans koncept bygger på hög kvalité. På Pizzeria Ludvika behöver man t ex inte vara rädd för att behöva äta kall mat. Erdogan är mycket noga med att maten ska hållas ordentligt varm. När han inhandlar råvaror letar han alltid efter varor av hög kvalité. Han föredrar också att använda färska grönsaker istället för frysta. Att våra kunder sätter värde på vår höga kvalité vet vi.

Erdogan tycker att verksamheten går bra. Nu vill han att fler ska hitta till Pizzeria Ludvika. Restaurangen satsar stort på ”take away”.

Det här är alltså ett ställe väl värt ett besök!
Välkommen att besöka oss!